O nama

Zadovoljstvo nam je da Vas obavijestimo da u pedijatrijskoj ambulanti “Kids Medical” za vaše najmilije možete dobiti vrhunsku uslugu u najkraćem roku i u prijatnom ambijentu.
“Kids Medical” je renomirana pedijatrijska ambulanta zasnovana na profesionalnom odnosu prema poslu i povjerenju dobijenom od strane roditelja

U funkcionalnom savremeno opremljenom prostoru, u okviru ambulante radimo pedijatrijske pregleda, konsultacije a imamo i školu roditeljstva.

Zahvaljujući stručnosti i velikom profesionalnom iskustvu ambulante “Kids Medical” pruža pouzdane i kvalitetne medicinske usluge – pedijatrijske preglede i lečenje bolesne dece, savetovalište za zdravu decu, najsavremeniju dijagnostiku, sve na jednom mestu. Rezultat dugogodišnjeg rada naših doktora i visokih stremljenja je, između ostalog, kompletan i pouzdan medicinski sistem o čijoj sigurnosti i kvalitetu svjedoče brojni zadovoljni pacijenti.

Naše želje za daljim razvojem i unapređenjem mogućnosti liječenja nisu iscrpljene već naprotiv svakodnevno uvodimo nešto novo, prije svega pragmatično u dijagnostičkom i terapijskom smislu.

Akcenat svih naših aktivnosti je na potpunoj brizi za naše male pacijente. Briga mora biti kontinuirana i ne smije prestati ni u momentu kad dijete napusti ambulantu. Težimo da u roditeljima dobijemo partnera u rješavanju problema.

Brojni konsultanti omogućavaju rešavanje specifičnih bolesti i poremećaja, od alergija preko problema sa ishranom ili problema odrastanja. U slučaju kompleksnih medicinskih problema, moguće je formiranje tima sastavljenog od najboljih eksperata za određenu bolest.

U pedijatrijskoj ambulanti “Kids Medical” djeca se osjećaju prijatno, opušteno i zaštićeno, a roditelji zaboravljaju na brigu o djetetovom zdravlju.

Dođite i uvjerite se sami!

PREPORUKE RODITELJA

“Profesionalan pristup. Sve pohvale!”

Dragana M

“Oduševljena sam tretmanom koji smo imali u ambulanti. Toplo ih preporučujem”

Milica K

PARTNERI

Kontaktirajte nas za pitanja, nedoumice ili zakazivanje pregleda!

KONTAKT